HARDTIMESLEEPING


4 PICSIMADEITKvällens sysselsättning!


ATLIZA'S


HOME

Ska bara medela att jag har landat, och sitter nu i mitt rum. Ska snart sova för jag har knappt kunnat göra det eftersom det har varit en jävla liten bajs unge bakom mig som har skrikit så högt att jag dör och suttit och sparkat mig i ryggen i sissådär 3 timmar... GODNATT!


PACKADOCHKLAR!
Snart drar jag med brudarna till Liza som fyller år, vi ska grilla. Men jag och ida måste gå hem tidigare för klockan fyra inatt måste vi åka till arlanda och sen går planet till turkiet vid sju, IM SÅ EXCITED! Vi hörs väl antagligen igen om en vecka, men vi får se, but for now, BYEBYE!


PARTSFROMAGREATSUMMER


LANDSTÄLLE

Sitter på landet, det är mysigt här men jag skaa snart sova. Är trötttrots att jag sov länge imorse och har sovit nästan hela vägen hit. Skulle bara skriva att jag lever och att bilder från konfan och julias land och grejor ska jag försöka lägga in innan turkiet nästa vecka, GODNATT!


HEREIAMONESAGAIN

Nu har jag hunnit vila en dag efter 5 dagar av asss roligt läger, det var så jävla kul. Vi var på en liten ö i skärgårn och aa det var såå mysigt! Idag ska vi öva inför konfermationen sen imorgon är det de real deal. Nu ska jag klä på mig, försökte göra en cool frilla men det gick inte bajsigt!


MYDAY

Idag har jag haft trreevvligt, livet leker just nu, inga bekymmer! Imorgon blir det iväg mot konfan, jag längtar för att det ska bli jätte kul. Köpte mina favorit heels på rean idag som jag drömt om i typ ett år, dom är jätte fina. Men problemet är att jag suger på att gå i klackar. Inte för att de är världens högasta men jag suger ändå! Köpte två tröjor och ett par leggins också, mycket nice! ska i alla fall sova nu. fast det är så trevligt här framför datan att jag inte riktigt vet om jag vill lämna den, ska försöka!


HOME

Jag är hemma och jag lever, det är ju positivt, eller hur?! Jag har haft sjuukt mysigt på Jullans land, och på lördag bär det av mot nya äventyr. men först morgondagen som jag tror ska spenderas med ida, nu: GODNATT!


RSS 2.0