PROMISDags för en mysig promenad med mams, skönt att rensa skallen!


KLASSKAMRATER


Stoppade i mig verktabletter och åkte till skolan, men nu när jag kom hem kom även huvudverken. Usch, hatar dethär, suger att va sjuk...


AJAJAJ


Mitt huvud sprängs..


SJUUUK


Jag mår inge bra, snorig, ont i halsen, hostar, huvudvärk och ont i öronen. Inte mysigt! Men det blir bättre, så jag hoppas att det lägger sig.. Nu ska jag chilla i soffan, skööööönt!


HÅÅÅÅÅR


Jag har haft en megamysig helg! Nu ska jag ta tag i mig själv och försöka fräsha upp mig lite! Ska städa i mitt hus, sen ska jag färga håret och fixa och dona lite, så jag blir vacker... byebye!


SCHOOL


Imorgon ska vi på Lars Wallins utställning på waldemarsudde med skolan. Ska bli jättekul! Funderar också på att ta med mig kameran för att ta lite bilder!


TÅGSkolan var chill idag! Efter att vi slutat hängde jag och julia på en klasskompis på lite caféhäng! Efter några missade bussar tog vi oss till karlberg station, där det var signalfel så tåget som det stod på att det skulle till bålsta, gick tydligen mot märsta, vilket jag och julia inte upptäckte förens vi kommit några stationer! Så det var bara tillbaka till centralen sen till bålsta, drygt.. Men nu är jag hemma och lever! :D


GODMORNING


Nu är det dags att dra till skolan för lite modeplugg, känns så grymt!


NYTTOCHNYARE


Jag sitter hemma med mina nya dator, som jag fått av min nya skola. Allt känns jättebra. Det är bara det att när jag kommer hem får jag alltid lite ångest. Har jag valt rätt? Kommer jag klara detta? Men såfort jag kommer dit känns det alltid jättebra. Klassen är jättemysig och trots att det bara har gått två dagar, alla verkar känna sig hemma!


BUFF


grrrrr, jag är arg. Nej nu ljög jag. Men i alla fall mina kära läsare så tänkte jag bara säga att imorgon ska jag ha ett harry potter marathon med thea och jullibulli! Ska bli mycket trevligt! Nu ska jag nog ta och sova, imorgon är en stor dag..


PARTY


MYFRIEND♥Vi umgås, äter choklad och skrattar, allt är som vanligt alltså!


REEEEGN


Slänger upp en bild på girlsen i London! Idag jobbade jag och var tvungen att cykla ut till bro, inte kul.. Det spööööö regnade och jag var helt dränkt när jag kom till jobbet. Inte mysigt om jag säger så. Så efter fem och en halv timmas frysande i en kall kiosk ska jag nu ta mig en varm duch, skönt!


WORKWORK

SIXTEEN

Igår fyllde jag hela 16 sommrar. Jag hade en jätte mysig dag med mamma, jag klippte mig, shoppade, åt god mat, såg bio och sov på hotell. Känns skönt att bli äldre, det är kul!


SVERIGELika mycket som jag älskade att vara i London är det skönt att vara hemma! Nu börjar jag så smått längta efter att få börja i en ny skola med helt okända människor, förutom jull såklart! Livet leker just nu, och det är så jävla skönt! ♥ 


RSS 2.0